Rólunk

Társaságunk 1984-ben alakult a taxi piac felszabadításának hőskorában CENTRUM TAXI néven. Szervezettségünk révén (0-24-ig diszpécser központ, CB rádiók kihelyezése, ellenőrzött árak stb.) hamar piacvezetővé váltunk.

A személyszállítás terén teljes körű szolgáltatást nyújtunk az utazóközönségnek Szombathely területén kívül is.
Az elmúlt évek során elkerültek bennünk a – máshol sajnos megtalálható – belső feszültségek, létszámunk állandósult, kialakult egy egymást segítő, jó légkörben és színvonalasan dolgozni tudó csapat. Igyekszünk folyamatosan fejleszteni, mind a gépkocsiparkot, mind a diszpécser központ műszaki színvonalát is.

2007. májusában a kölcsönösen felmerülő igény hatására megváltozott a Centrum Taxi neve. A Rádió Szombathely 97.1 mozgó reklám adta lehetőséget, valamint a média erejének kihasználására törekedve jutottunk erre a közös elhatározásra.
 A csapat új neve: RÁDIÓ SZOMBATHELY TAXI lett.
2014 újabb változást hozott az életünkben. Egyrészt szövetkezeti működési formát választott a társaság. Másrészt hosszas előkészítő munka után megállapodást kötöttünk – a város leghallgatottabb rádiójával – a FRISSS FM 97.7-el. A megállapodás alapján a rádió nevét felvéve FRISSS FM RÁDIÓ TAXI néven folytattuk tovább tevékenységünket. 4 év sikeres együttműködés után, miután az országos lefedettségű Rádio1 együttműködési megállapodást írt alá a szombathelyi FRISSS FM rádióval, egy rövid átfutási időszak után mi is megállapodtunk az ország egyik leghallgatottabb rádiójával. 2018. áprilisától taxitársaságunk felvette a RÁDIÓ1 SZOMBATHELY TAXI nevet. Autónk külső megjelenése a Rádió1 színeivel , logójával összhangban továbbra is garancia lehet utasainknak a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatás igénybevételére.
Tarifáinkkal , a gépkocsik esztétikai állapotával valamint a sofőrök előzékeny, udvarias magatartásával az a célunk, hogy az utazás végeztével minden kedves utasunk elégedetten, jó érzéssel szálljon ki az autóinkból.

Telefonszám: 06 80/620 620